Fader AS

Bygger broer, bryter barrierer

SALG & INSTALLASJON

Finn et arrangement som passer for deg

Vi i Fader høy kompetanse innen lyd, lys og bilde, og hjelper restauranter, utesteder, butikker og andre med konsultasjon og installasjon av lys, lydsystemer og skjermer.

installasjon

God installasjon

Å få god lyd på offentlige områder som restauranter, utesteder og butikker kan være krevende. For at alle skal ha en god opplevelse fra lydsystemet kreves det at det er riktig dimensjonert, og at høyttalerne er plassert slik at lyden blir jevnt fordelt gjennom hele lokalet. Vi har høy kompetanse innen lyd og hjelper deg med konsultasjon og installasjon så du er sikret et lydsystem tilpasset ditt behov.

Hotell

Vi installerer lydsystem og informasjonsskjermer for hotellbransjen, med tilpassede løsninger for rom og fellesarealer.

Butikker

Vi installerer lydsystemer, PA-anlegg og reklameskjermer for kjøpesenter og butikker i alle størrelser

Utesteder

Vi installerer lys, lydanlegg og videoskjermer for barer og utesteder, og tilpasser anlegget for lokalets størrelse og ønsket lydnivå.

microphone

Konsertscener

Vi hjelper med konsultasjon og installasjon av lydanlegg og lysrigg for små og store konsertscener.

ionicons-v5-p

Restauranter

Vi installerer lydanlegg for restauranter og serveringssteder, vi sørger for for god lydkvalitet og jevn spredning av lyd gjennom hele lokalet.

Privat bolig

Ønsker du et profesjonelt installert lydanlegg eller hjemmekino i boligen din, installerer vi også for private.

Lydutstyr

Salg og utleie av lys og lyd

Har du behov for å leie lydanlegg til konsert, konferanse, event eller en annen type arrangement, kan vi levere komplette lydanlegg til enhver anledning. Vi leier ut alt fra mikrofoner, monitorer, PA-høyttalere og miksepult. Vi kan også levere lysutstyr hvis det er ønskelig. Våre lydanlegg holder høy standard, og oppfyller alle krav til lydkvalitet. Uansett størrelse på arrangement og lokale, kan vi levere tilpassede lydanlegg.

Hvis du har behov for lydtekniker til å styre lyd under ditt arrangement, kan vi hjelpe deg med det også.

Om oss i Fader

Fader Productions, med hovedkontor i idylliske Haugesund

Fader Productions, med hovedkontor i idylliske Haugesund, trives i hjertet av Vestlandet og betjener stolt byene Bergen og Stavanger som sitt primære virksomhetsområde. Imidlertid strekker vår ekspertise seg langt utenfor vårt naturlige hjem, da vi ved store begivenheter, arrangementer og livlige festivaler også gledelig leverer førsteklasses lydanlegg til begeistrede kunder i alle hjørner av landet.

Kontakt

Kontakt oss

Jan Inge Kvilhaugsvik

Prosjektleder