Fader AS

Spesialiserer seg på å levere komplette løsninger

Fader Productions

Med vår ekspertise skaper vi minneverdige opplevelser gjennom en sømløs kombinasjon av lyd, bilde og teknologi.

Om Oss

Litt om oss!

Fader Productions spesialiserer seg på å levere komplette løsninger for events, konferanser, konserter og festivaler. Med vår ekspertise skaper vi minneverdige opplevelser gjennom en sømløs kombinasjon av lyd, bilde og teknologi. Vårt engasjement strekker seg også til å levere førsteklasses lyd- og bildeinstallasjoner til både boliger og næringsbygg. Hos oss står kvalitet i sentrum, og vi skreddersyr produkter som konstant tilpasses kundens skiftende behov. Vi tar stolthet i å gjøre det enkelt og greit for deg.

Enten det er et storslått arrangement eller en intimitet skapning av atmosfære, er Fader Productions dedikert til å overskride forventningene og gjøre enhver anledning unik. Vår lidenskap for innovasjon og detaljer driver oss til å levere tekniske løsninger som skaper varige inntrykk. Velg oss som din pålitelige partner, og la oss sammen forme minnerike øyeblikk som varer livet ut.

Om oss i Fader

Fader AS, med hovedkontor i idylliske Haugesund

Fader AS, med hovedkontor i idylliske Haugesund, trives i hjertet av Vestlandet og betjener stolt byene Bergen og Stavanger som sitt primære virksomhetsområde. Imidlertid strekker vår ekspertise seg langt utenfor vårt naturlige hjem, da vi ved store begivenheter, arrangementer og livlige festivaler også gledelig leverer førsteklasses lydanlegg til begeistrede kunder i alle hjørner av landet.

Kontakt

Kontakt oss

Jan Inge Kvilhaugsvik

Prosjektleder