Firmafest

Ønsker du å gjøre noe spesielt for dine ansatte er en god firmafest aldri feil. Vi helper deg med arrangering og underholdning.

En firmafest er en fin anledning til å bli bedre kjent med kolleger og ansatte, bygge broer mellom forskjellige avdelinger i firmaet, og en hyggelig måte å treffes på en arena utenfor bedriften.

Fader Productions er et eventbyrå med lang erfaring i å skape gode opplevelser. Ønsker du å arrangere en firmafest kan vi være behjelpelige med alt fra planlegging til lokaler, servering og underholdning, enten du ønsker en tradisjonell firmafest i et selskapslokale eller utested, eller vil arrangere en temafest eller blåtur.

Firmafest med tema
Firmafest på stranden
Firmafest med tema

Vi arrangerer både tradisjonelle firmafester og temafester

Vi planlegger og gjennomfører firmafest for deg og dine ansatte, og sørger for mat og underholdning. Under finner du noen forslag til firmafester, hvis du har noe spesielt i tankene for din firmafest, kan vi hjelpe deg med gjennomføring.

Temafest

Inviter dine ansatte på en temafest, et tema på firmafesten er en fin måte å engasjere dine ansatte på og å skape en uformell atmosfære.

Beachparty

En firmafest på stranden er et godt utgangspunkt for en hyggelig aften, vi hjelper til med alt dere trenger, og partytelt hvis været skulle svikte.

Grillparty

By på grillmat på firmafesten, vi hjelper deg med å tilrettelegge lokasjon sette opp griller og stiller med en skikkelig grillkokk.

Vi arrangerer firmafester i Agder, Rogaland og Vestland

Norge

Haugesund

Bergen

Rogaland

Stavanger

Sandnes

Stord

Sauda

Kristiansand

Agder

Leirvik

Vestland

Om oss

Fader Productions har base i Haugesund og har Agder og Vestlandet med Kristiansand, Haugesund, Bergen og Stavanger som sitt primære virksomhetsområde. Ved større firmafester og arrangementer kan vi også levere events i andre landsdeler.

Har du noen spørsmål angående arrangering av firmafest, kontakt oss!

Fyll ut dette feltet
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fyll ut dette feltet

VIDAR JOHNSEN

Prosjektleder

45 21 00 01

vidar@fader.no

JAN INGE KVILHAUGSVIK

Prosjektleder

97 64 00 04

jik@fader.no

Meny