blåtur

Ta venner eller kolleger med på en minneverdig blåtur, vi står for all planlegging.

Blåtur en en fantastisk måte å komme seg ut av kontoret på, og bli kjent med kolleger og kontakter i en annerledes setting. En god blåtur kan være så mangt, enten en ønsker seg en aktiv tur med aktiviteter, eller en rolig utflukt med fokus på naturopplevelser, er blåturer alltid et velkomment avbrudd fra hverdagen.

Vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring av blåtur, og kan stå for alt fra transport, mat, aktiviteter og underholdning. Vi kan komme med forslag til destinasjon og opplegg for din blåtur, eller hvis du har en spesiell tur i tankene, kan vi hjelpe med gjennomføring.

Blåtur i seilbåt

Båttur

Blåtur på hytta

hyttetur

Blåtur på fjellet

Fjelltur

Velg en blåtur som passer for deg

Vi planlegger og gjennomfører blåtur for deg og dine gjester, og sørger for mat og aktiviteter nå dere kommer fram til destinasjonen.

Båttur

Vi kaster loss og tar turen ut på fjorden. Velg mellom er rekke forskjellige destinasjoner for båtturen, og nyt ferske reker, eller et skikkelig grillmåltid på en øy i havgapet.

Beachparty

En strandfest er et godt utgangspunkt for en rekke forskjellige aktiviteter. Enten en ønsker å ta seg et bad, spill beach-vollyball eller danse barbent i sanden etter er realt grillmåltid.

Fjelltur

Spenn på deg støvlene og legg ut på fjelltur. Norge byr på fantastisk natur, og maten smaker så mye bedre når en har gjort seg fortjent til måltidet.

Hyttetur

Det finnes ikke noe mer norsk enn en real hyttetur. Nyt kvelden rundt et leirbål med noe godt i glasset. En får ikke bedre stemning enn det!

Skitur

En skitur om vinteren er alltid like vellykket, enten det går bortover eller nedover. Og er du ikke født med ski på beina er det alltids afterski.

Skogstur

Spenn på deg støvlene og legg ut på fjelltur. Norge byr på fantastisk natur, og maten smaker så mye bedre når en har gjort seg fortjent til måltidet.

Vi arrangerer blåturer i Agder, Rogaland og Vestland

Norge

Haugesund

Bergen

Rogaland

Stavanger

Sandnes

Stord

Sauda

Kristiansand

Agder

Leirvik

Vestland

Om oss

Fader AS har base i Haugesund og har Agder og Vestlandet med Kristiand, Haugesund, Bergen og Stavanger som sitt primære virksomhetsområde. Ved større arrangementer kan vi også levere events i andre landsdeler.

Har du noen spørsmål angående arrangering av blåtur, kontakt oss!

Fyll ut dette feltet
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fyll ut dette feltet

VIDAR JOHNSEN

Prosjektleder

45 21 00 01

vidar@fader.no

JAN INGE KVILHAUGSVIK

Prosjektleder

97 64 00 04

jik@fader.no

Meny